Snabb leverans / Säkra betalningar

Heaven of Bling Box

  • 139 kr

Heaven of Bling Box är en prenumeration på en box fylld med nageldekorationer som skickas hem till dig en gång i månaden.Boxen innehåller nageldekorationer efte


I lager
Dela

Heaven of Bling Box är en prenumeration på en box fylld med nageldekorationer som skickas hem till dig en gång i månaden.

Boxen innehåller nageldekorationer efter årstid och högtider. Boxens huvudinnehåll är nageldekorationer som till exempel glitter, stenar, stickers med mera men det kan även komma lite tillbehör som till exempel nagelpensel och liknande. Från Januari 2024 kommer innehållet i boxarna ändras lite på grund av EU's nya lagar gällande glitter, boxen kommer ej längre innehålla glitter av plast. Varje box innehåller minst 10 produkter och värdet i boxen är alltid mer en priset du betalar för boxen. Produkterna i boxen kommer inte vara något som redan finns i vårt sortiment, men kan dyka upp i sortimentet ett tag efter boxen skickats ut. Boxarna skickas ut runt den 1:a varje månad. Om du valt att betala månadsvis kommer pengarna dras från ditt konto en gång i månaden. 

Vi erbjuder 5 olika prenumerationsformer:

Löpande månadsprenumeration 169 kr/månad

12 månaders prenumeration, betala månadsvis 139 kr/månad

3 månaders prenumeration, engångsbetalning 477 kr

6 månaders prenumeration, engångsbetalning 799 kr

12 månaders prenumeration, engångsbetalning 1499 kr

Hur fungerar den löpande månadsprenumerationen?

Om du väljer en löpande månadsprenumeration kommer den första betalningen ske direkt vid beställning och du kommer sedan få hem din första box. Månadsboxarna betalas alltid i förhand av kommande box.

Observera! Om du inte avslutar din månadsprenumeration ligger den kvar löpande och du får hem en box varje månad. Pågående beställningar kan inte avbrytas.

Vi har en månads uppsägningstid. Det innebär att du debiteras för en box till, utöver den som du senast betalat för efter att du avslutat din prenumeration. Din sista box blir alltså nästkommande månadsbox.


Hur fungerar en tidsbestämd prenumeration?

Om du väljer en tidsbestämd prenumeration betalar du för alla boxar direkt vid beställning.


Observera!  Avslutar du inte din tidsbestämda prenumeration så kommer den att förnyas automatiskt med samma antal månader som tidigare. Pågående beställningar kan inte avbrytas.

En 3/6/12 månaders prenumeration måste sägas upp senast den sista i månaden, månaden innan du får din sista box annars förnyas din prenumeration automatiskt med samma antal månader. Avslutar du din förnyelse efter detta datum kommer din uppsägning gälla efter den kommande perioden.